网站标志
商品搜索
您好!欢迎光临沃斯特茶 
购物车
0
点评详情
发布于:2017-10-9 05:32:29  访问:278 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Σαμαρά κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά ντετεκτιβ πατρα Κυβερνητική σύσκεψη για τη βιομηχανική πολιτική
ντετεκτιβ πατρα Ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με αντικείμενο τη βιομηχανική πολιτική......
Κυβερνητική σύσκεψη για τη βιομηχανική πολιτική ντετεκτιβ πατρα Συμμετέχει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και ο πρόεδρος του ΣΕΒ
Ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με αντικείμενο τη βιομηχανική πολιτική.
Στη σύσκεψη θα μετάσχουν οι συναρμόδιοι υπουργοί του οικονομικού επιτελείου και ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος.
ντετεκτιβ πατρα ντετεκτιβ πατρα Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά kommata.grκόμματα»
Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά kommata.grκόμματα
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά kommata.grκόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά kommata.grκόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».
Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά kommata.grκόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά kommata.grκόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».
 
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με kommata.grκόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες ντετεκτιβ πατρα γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.
Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ντετεκτιβ πατρα ότι είπαν ντετεκτιβ πατρα «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.
«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»
Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.
Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνικήοικονομία.
«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας ντετεκτιβ πατρα οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».
ντετεκτιβ πατρα Στα Σκόπια ο Νίμιτς για το θέμα της ονομασίας
Το απόγευμα η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ – Αναμένεται να δει από κοντά και τον ΓκρούεφσκιΣτα Σκόπια βρίσκεται ο Μάθιου Νίμιτς προκειμένου να συνομιλήσει με την πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την εξεύρεση λύσης στο ντετεκτιβ πατρα θέμα του ονόματος.
Ο ειδικός διαμεσολαβητής ντετεκτιβ πατρα του ΟΗΕ θα παραμείνει στην ΠΓΔΜ για δύο ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναμένεται ντετεκτιβ πατρα να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Πόποσκι.
Σήμερα το απόγευμα πάντως, ο κ. Νίμιτς θα δει από κοντά τον πρόεδρο της ντετεκτιβ πατρα χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του τελευταίου.
Ο κ. Νίμιτς μετέβη στα Σκόπια ντετεκτιβ πατρα αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Αθήνα.
Τη Δευτέρα συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος του παρουσίασε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τις μέχρι σήμερα εξελίξεις, για την προοπτική των συνομιλιών, καθώς και για τις ιδέες και προτάσεις του διαμεσολαβητή, υπογραμμίζοντας την ετοιμότητα της wikipedia.orgΕλλάδας να συμβάλλει ενεργά στη συνέχιση της διαπραγματευτικής διαδικασίας.
ντετεκτιβ πατρα
source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/620473/kuvernitiki-suskepsi-gia-ti-viomihaniki-politiki/
ντετεκτιβ πατρα…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

Copyright © 2013-2014 All Rights Reserved. 深圳沃斯特网络科技有限公司网店管理系统 版权所有粤ICP备14060963号
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:0755-26581866
联系地址:广东省深圳市南山区科发路8号金融服务技术创新基地1栋4楼F1单元  邮政编码:518057